E-MAK, DÜNYAYA TÜRKİYE’NİN TEKNOLOJİ VE MÜHENDİSLİK GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA KANITLADI

Dünyanın en iyilerini, en güçlülerini buluşturan Bauma 2010’da, dünyanın devleri E-MAK’ı konuştu. E-MAK, Münih’te düzenlenen ve dünyanın en büyük inşaat ve maden makineleri fuarı olan Bauma’ya 1 milyon avroluk standı ile katıldı. E-MAK standında Türkiye’den kırk tırla Münih’e götürülen ve hem özellikleri hem de görkemi ile dünya devlerine kendilerine hayran bırakan Challenger ve Ratech vardı.

E-MAK, uluslar arası hedefleri doğrultusunda 18 yıldır Ar-Ge çalışmalarına devam ediyor ve bu konuda çok önemli yatırımlar yapıyor. Ar-Ge yatırımlarının E-MAK’a sağladığı yüksek verimlilik ve dünyanın en iyileri tarafından tercih edilen marka olma prestiji, kurum hedeflerine doğru istikrarlı ve kalıcı bir ilerlemeyi de beraberinde getiriyor.

Dünyanın geri dönüşüm stratejilerine örnek olabilecek nitelikte ve her biri çok kazançlı birer fabrika kapasitesinde makineler üretmeyi başaran E-MAK, Bauma 2010’un en iddialı şirketlerinden biri olarak yerini aldı ve sektördeki yükselişine Challenger ve Ratech ile devam ediyor.

Üretim kalitesi, nitelikli hammadde, ileri teknoloji ve inovasyon yetenekleri bakımından pek çok sektörde dünyanın gerisinde kalan Türkiye, Simge Grubu şirketlerinden E-MAK’ın heyecan verici teknolojisi ve mühendislik becerileri sayesinde aradaki mesafeyi kapatmayı başardı. Asfalt üretiminde dünyanın en gelişmiş ülkelerini ve kurumlarını geride bırakan E-MAK, gittiği fuarda dünyayı şaşırtmayı ve dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Üç yılda bir düzenlenen ve bu yıl 43 ülkeden 3 bin 150 şirketin katıldığı fuarda, katılımcılar yine teknolojileriyle yarıştılar ve fuar sonrası yorumlar gösteriyor ki E-MAK bu yarışı Türkiye açısından büyük başarıyla tamamladı.

Asfalt üretiminde yüzde 50 yakıt tasarrufu sağlayan ve Avrupa’da tahminlerin çok ötesinde ses getiren ‘Simge Challenger’dan sonra şimdi de ‘Ratech’ ile gücünü gösterdi E-MAK. ‘RAtech 3 Angle’ adlı geri dönüşüm tesisinin, dünyada benzeri yok. Bugüne kadarki sistemler, asfaltı ancak yüzde 40 oranında geri dönüştürebiliyordu. RAtech 3 Angle ise laboratuar desteğiyle homojen şekilde oluşturulan asfaltı, yüzde 100 oranında geri dönüştürebiliyor.

Asfalt üretiminde yalnızca İstanbul’da her yıl 500 bin ton malzeme atılıyor. Bu da 12 buçuk milyon Avro kayıp demek. Geliştirilmesi sırasından TÜBİTAK’tan da destek alınan RAtech 3 Angle, sadece İstanbul için bu miktarda bir tasarruf sağlıyor.

Sanayileşmesini tamamlamış olan Türkiye için başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesi için zorunlu bir ihtiyaç haline gelen enerji tasarrufu, ‘Simge Challenger’ ve ‘RAtech 3 Angle’ ile dünyaya daha güzel bir gelecek için büyük umut veriyor.

Teknolojisi ve projeleri uluslar arası otoriteler tarafından yakından izlenen ve geliştirdiği teknolojilerle hem ekonomi hem de çevre korunması bakımından dünyaya çok değerli bir katkıda bulunan E-MAK, şimdi de kent içinde kullanılan 14 çeşit asfaltı CE standardında üretebilen çevre dostu ‘Green Type’ üzerinde çalışıyor.

Asfalt Plentine Entegre edilerek Enerji tasarrufu sağlayan ve düşük maliyetlerle çalışan kapalı agrega sistemi

Asfalt Plenti ile birlikte;
* % 70’e kadar RAP malzemesi kullanmak suretiyle binder tabakası
* % 50’ye kadar RAP malzemesi kullanmak suretiyle aşınma tabakası
E-MAK kendi deneme alanlarına sahip tek plent üreticisidir...
E-MAK'tan geleceğin asfalt fabrikaları...

E-MAK asfalt plentleri, AB direktiflerine; Makine Emniyeti Direktifi 2006/42/EC, Elektromanyetik Uyumluluk Direktifi 2004/108/EEC ve Alçak Gerilim Direktifi 2006/95/EEC ve bu direktiflerin atıfta bulunduğu EN standartları'na uygun olarak üretilmektedir ve CE işareti bulunmaktadır. Ayrıca E-MAK, GOST, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi sertifikasına sahiptir.

Bloomberg HT Çıkış Yolu Programı 15/02/2017

15 Şubat 2017 Tarihinde E-MAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Emre GENCER Bloomberg HT kanalında yayınlanan Çıkış Yolu isimli programda Sami ALTINKAYA’ nın konuğu oldu.

Bloomberg HT Çıkış Yolu Programı 02/03/2017

02 Mart 2017 Tarihinde E-MAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Emre GENCER Bloomberg HT kanalında yayınlanan Çıkış Yolu isimli programda Sami ALTINKAYA’ nın konuğu oldu.

Line TV Dünyanın Ekonomisi 24/01/2017

24 Ocak 2017 Tarihinde E-MAK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn. Emre GENCER Line TV kanalında yayınlanan Dünyanın Ekonomisi isimli programda Ömer Faruk ÇİFTÇİ’ nin konuğu oldu.

CNBC-E Son Baskı Programı 08/04/2015

Sanayi üretiminde ki sürpriz artış konuşuldu.

Bauma 2016 - İnşaat ve Maden Makineleri Fuarı - Münih

Münih’te 3 yılda bir düzenlenen ve yaklaşık 500 bin kişinin katıldığı dünyanın en büyük “İnşaat ve Maden Makineleri Fuarı (BAUMA) “ya bu defa, 60 tırla taşınabilen 2 ayrı model asfalt fabrikası ile katıldık.

DETAYLAR iÇiN TIKLAYINIZ

E-MAK Makine İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş.

Merkez-Fabrika:
Adres: Yunuseli Mh. Yunuseli Bulvarı No:75 16165 Osmangazi - BURSA